marți, 1 februarie 2011

Copiii- viitorul sahului romanesc!

Acum cateva zile scriam in acest spatiu, prieteni, despre o emisiune care ne-a adus bucurie in suflet.
CITESTE AICI
Bucuria copiilor, si placerea lor de a juca sah si de a se juca de-a sahul, ni s-a transmis si noua! Este si meritul incontestabil al antrenorulului Tudor Ristea de la Clubul Central de Sah, antrenorul acestor copii despre care era vorba in articol.
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs1396.snc4/164806_138687182861276_100001599845798_236111_6611683_n.jpg


 Iata ca a aparut recent si un site al Clubului Central de Sah, cu multe updateuri zilnice, deja au aparut pe el multe materiale, si merita urmarit in continuare. Nu ne temen de concurenta, chiar o incurajam, asa ca iata si linkul: /http//clubulcentraldesahbucuresti.blogspot.com/
Am pus linkuri catre filmulete si pe spatiul nostru de facebook, http://www.facebook.com/sahcuceausescu
Chiar ne dorim prieteni, sa apara si alte siteuri despre sah, Sa nu fim singuri, sa existe mai multe optiuni si informatii si articole utile pt amatorii de sah. Sa fie o diversitate de pareri, un amalgam constructiv, din care sa iasa finalmente un viitor mai bun al sahului romanesc!
Iata, au aparut pe acest site filmuletele emisiunii de joia trecuta. Trebuie, vrem sa le vada cat mai multi! Acesti copii sunt minunati, la fel ca multi altii! Merita sa vedeti aceleti filmulete! Merita incurajati, si pretuiti cum se cuvine, de fapt sunt nepretuiti acesti copii!
Asadar dati click mai departe pe linkul de mai sus al Clubului Central de Sah si o sa vedeti videoclipurile culese de catre Tudor Ristea, cu emisiunea speciala "Sah in Direct" la TVR R cu copii sub 10 ani legitimati la Clubul Central de Sah.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu