joi, 17 februarie 2011

Kasparov, primul câştigător al emisiunii " Vrei să fii milionar?" de la televiziunea georgiană

Fostul campion mondial la sah Garry Kasparov, în prezent unul din cei mai charismatici lideri ai opozitiei ruse, a facut spectacol luni seara, în cadrul emisiunii "Cine vrea 20.000?" versiunea georgiana a celebrei emisiuni "Vrei sa fii milionar?" difuzata de canalul Rustavi-2

Genialul Gary Kasparov face spectacol si in concursurile de cultura generala

Kasparov a câştigat 20.000 de lari (aproximativ 11.000 de dolari) dând răspunsuri corecte la toate cele 15 întrebări din concurs. El a spus că banii sunt destinaţi pentru operaţiile de inimă în cazul a doi copii cu malformaţii.

Fostul nr.1 al şahului mondial i-a surprins pe georgieni, fiind primul câştigător al acestei emisiuni difuzate de mai mulţi ani de canalul Rustavi-2. Până la el, nici un concurent nu a reuşit să răspundă corect la toate cele 15 întrebări.

O singură dată, el s-a aflat în dificultate, însă a apelat la ajutorul soţiei sale Daşa, care i-a sugerat doar un indiciu.
" Iată ce înseamnă să ai intuiţie! Sunt bucuros că de când moderez această emisiune, am ajuns, iată, în cele din urmă să pot pune şi întrebarea cu numărul 15 "- a exclamat entuziast prezentatorul show-lui tv.

Kasparov a sosit luni în Georgia într-o vizită privată de cinci zile pentru o serie de conferinţe pe tema "Provocări geopolitice ale secolului 21". De asemenea, cu această ocazie, el se va întâlni cu reprezentanţi ai Federaţiei georgiene de şah.

(Sursa: Agerpres)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu