marți, 28 decembrie 2010

Sah romanesc in direct pe Internet: meciurile continua azi de la 18.30!

DIN MOTIVE INDEPENDENTE DE BLOGUL NOSTRU, TRANSMISIUNEA TV VA INCEPE LA 19.40!!!
 

Cei de la TVR R, in frunte cu al lor director Radu Roncea,  continua azi initiativa curajoasa, pe care o aplaudam, de a prezenta sahul ca pe un spectacol TV! Credem in aceasta idee si o consideram fabuloasa, sahul ESTE un sport spectaculos si TREBUIE sa isi gaseasca locul lui la TV, deoarece amatorii de sah sunt foarte multi.
Repetam, formula gasita de TVR R este perfectibila, sunt multe de facut,  dar ideea este fabuloasa si s-ar putea sa aiba, si trebuie sa aiba un mare succes si impact la public pe termen lung! O sa revenim pe aceasta tema, dupa cum aceste transmisiuni ale celor de la TVR R vor continua in zilele urmatoare, incepand cu azi, marti 28 decembrie ora 18.30 ; va vom tine la curent in aceasta privinta!
AICI PUTETI CITI AMANUNTE DESPRE PRIMA EMISIUNE CARE A AVUT LOC SAPTAMANA TRECUTA


4 comentarii:

 1. Cu un IP extern, vad ca nu reusesc sa fac un cont pe varianta romaneasca, iar pe contul din varianta internationala nu vad acest program TVR R. Este cineva din afara care a reusit sa vada programul? Daca da, poate ma desluseste si pe mine...Multumesc anticipat! Marian T.

  RăspundețiȘtergere
 2. http://games.groups.yahoo.com/group/RoChess/message/10072

  RăspundețiȘtergere
 3. Cum putem vedea minunea asta?

  RăspundețiȘtergere
 4. Filmarea ar trebui realizata de la inaltime (de deasupra tablei) sau ar trebui prezentata o tabla de demonstratie. Asa cum e acum, cu tabla filmata din lateral, nu prea poti intelege sau analiza ce se intampla pe tabla.

  RăspundețiȘtergere