miercuri, 15 decembrie 2010

Live Video Streaming de la London Chess Classic 2010 si Campionatul Mondial Feminin

Urmarind linkurile de mai jos puteti vedea transmisiuni video live de la London Chess Classic si Campionatul Mondial Feminin. London Chess Classic incepe la ora 14.00, in timp ce Campionatul Mondial Feminin are loc incepand cu ora 15.00.

AICI PUTETI VEDEA LIVE VIDEO STREAMING DE LA LONDON CHESS CLASSIC, CU COMENTARII ALE UNOR GM CUNOSCUTI!


AICI PUTETI VEDEA LIVE STREAMING VIDEO DE LA CAMPIONATUL MONDIAL FEMININ!

4 comentarii:

 1. A ramas doar reclama, sahul unde e? In plus, site-ul merge ca dracu'... Ce-ati vrut sa faceti si ce-a iesit? Pacat! Imi pare rau pentru voi, fiindca v-am respectat(va mai respect inca), v-am iubit(va mai iubesc inca)si chiar v-am dorit si va mai doresc inca mult succes.
  Virgil, dezamagitul...

  RăspundețiȘtergere
 2. Virgil, este pretul care se plateste pentru dorinta celor care fac acest site, de a va oferi cat mai multe lucruri bune, moderne, transmisii live. Din pacate, dupa mine, problema banuiesc ca este tocmai in curtea noastra. Nu avem internet performant! Eu am avut un site de acest tip si am renuntat din acest motiv. Aceasta platforma permite mult mai multe chestii, dar devine lenta incarcarea. Avantaje si dezavantaje...Eu am wireless, destul de potent dar inconstant. Cand nu sunt ore de varf se incarca intr-o clipa. Eu cred ca are de toate si urmaresc, desi nu ma mai implic. Baietii raman nr.1 in Romania si nu cred ca pot fi acuzati de nimic. Din pacate cei cu net mai slab nu vor avea incarcare completa. Acum mi-a venit o idee. Si o sa incerc. Exista un browser numit Opera care este mai economic la incarcare. Poate cand net-ul e mai slab, are ceva efect. Incerc si va spun. Marian T.

  RăspundețiȘtergere
 3. Da, cu Opera este asa si asa...Depinde ce doriti. Site-ul este manevrabil cu Opera in timp ce se incarca, spre deosebire de Internet explorer care se blocheaza cateva momente. Depinde ce doriti sa vedeti. Opera blocheaza anumite chestii, care pot fi activate insa din setari. Probati, nu stiu, e o varianta. Marian.

  RăspundețiȘtergere
 4. E clar, sau asa mi se pare mie. Daca aveti probleme cu net-ul ( viteza mica), merita sa incercati Opera(au ajuns la 11 beta) sau Safari(de la Apple). Ambele gratuite si usor de instalat, fara a renunta la browser-ul dvs. traditional. Evident cu Internet explorer si Mozilla Firefox se vede tot, dar se incarca mai greu.

  RăspundețiȘtergere