joi, 9 decembrie 2010

Campionatul Mondial Feminin- au continuat surprizele si in turul 2


Viktorija Cmilyte a reusit sa prinda barajul, castigand ieri, dupa infrangerea din prima partida

Turul 2 a fost groaznic pentru delegatia Rusiei- 5 din 6 jucatoare au fost eliminate, si doar Campioana Mondiala Alexandra Kosteniuk continua sa lupte azi in baraj cu Sopiko Khukhashvili.

Printre jucatoarele promovate au ramas totusi destule nume cunoscute: Humpy Koneru, Hou Yifan, Dembo Yelena, Anna si Maria Muzichyk, Harika Dronavalli, Ju Wenjun, Zhao Xue, Anna Zatonskih. Sapte meciuri se vor decide azi la baraj.
 
Dupa ce au pierdut prima partida Viktorija Cmilyte si Huang Qian au castigat ieri si au dus meciul la baraj impotriva lui Elisabeth Paehtz si Antoanetta Stefanova. Jucand cu Negrele, Tatiana Kosintseva trebuia sa castige ieri impotriva lui Yelena Dembo dupa ce a pierdut cu ghinion in prima partida. Ea a fost foarte aproape sa reuseasca dar a pierdut sansa de a-si activa piesele in criza de timp si a trebuit sa accepte remiza.
 
http://1.bp.blogspot.com/_Q0lTtPVTG40/TP_RnYJ--6I/AAAAAAABkEA/lxUy7r6llFk/s1600/Tatiana%2BKosintseva.jpg
Tatiana Kosintseva (Rusia, 2581)- una dintre favorite a fost ieri eliminataFosta camoioana mondiala Maia Chiburdanidze, este de asemenea eliminata dupa ce a pierdut cu acelasi scor, 0,5-1,5 cu GM Zhao Xue.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu